2010. október 27., szerda

kis plusz az elsőhöz...

...eddig a gépemen volt egy "néha írok ide" című Word-dokumentum, amibe a pillanatnyi benyomásaimat írogattam dátummal ellátva. Tulajdonképpen tekinthető ez a blogom előzményének is, ezért hát úgy gondolom, nem árt, ha bemásolom ide. Sőt, legalább meglátja - aki elolvassa - hogy mennyire vegyes témákra számíthat a további bejegyzéseimben.

10.10.02. 2:02
Miért akarok mindig más lenni?
Miért vagyok ennyire irigy?
Mikor fogom végre megszeretni önmagam?

10.10.09. 0:55
Mai top 3 rumba tokyo world superstars 2010
1.Franco & Oxana … olyan nagyon új, szép, őszintének tűnő. Könnyfakasztó.
2.Markus & Ksenia szép, egyszerű.
3.Riccardo & Yulia  szép, szép… de sajnos megszokott. Nem tudtak újat mutatni nekem…

10.10.14. 10:12
Ha valami nem megy és azzal mentegetjük magunkat, hogy „ez egy folyamat igazából, van még időm”, akkor az nem lassítja a fejlődést? Lehet, hogy a problémás dolgainkra úgy kéne tekintenünk, hogy „na, ezt most meg akarom változtatni egyik napról a másikra”. Így, bár a fejlődés valóban egy folyamat, valamennyire talán fel lehetne azt gyorsítani. Persze, természetesen vannak olyan esetek, amiknél valóban CSAK az évek és a lépcsőfokok számítanak, a tapasztalatszerzés.
Akkor meg mire is jó ez az egész, amit leírtam? Jó egyáltalán valamire? Nem tudom, de egy próbát mindenképp megér. A gond csak az vele, hogy fennáll a „koppanás” veszélye, ha irracionálisak az elvárásaink. Ez sajnos rám (egyelőre még) jellemző.

10.10.18. 16:05
„Life is hard. Be harder.” Ez tetszik.
„Love yourself before you love someone else.” …hát igen, nem ártana. !!!

10.10.26. 1:06
I’m such a fucking nerd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése